Nack & ryggmassage

Vi erbjuder olika typer av massage bland annat traditionell thaimassage, avslappningsmassage och även sportmassage i Södertälje.

Behandlingen utförs under ca 30 minuter eller 60 minuter med fokus på övre ryggen, nacken samt huvudet. Denna massage är för dig som känner dig stel i nacken och axlar på grund av stress eller stillasittande arbete. Massagen lösgör stela muskler och öka rörligheten och ger ny energi.

En massagemetoder som eliminerar spänningar och spasmer från musklerna på nacken, axlar och ryggen, förbättra cirkulationen och djup avsläppande lindra migränhuvudvärk, lindra käk spaningar. En förbättrad cirkulation kommer att ge mer syre och näringsämnen till problemområdena och detta kommer att påskynda återhämtningen.

300 kr / 30 minuter

500 kr / 60 minuter


Vad är fördelar med Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai)?

  • Hjälper till att lindra muskelsmärtor i nacke, axlar och andra delar av kroppen.
  • ökar energin och stimulerar hjärnan att slappna av och sova bättre.
  • Hjälper till att minska ledvärk
    Bidrar till att förbättra blodcirkulationen

Traditionell thailändsk massage eller Nuad Thai är en av mest popuplära massage i Sverige. Massagen har annat namn, Nuad Thai, som har utnämnts till kulturellt världsarv av Unesco, år 2019 och det är en fantastisk stressavlastare. Strama muskler och axlar och spänningshuvudvärk orsakar stress oavsett du är hemma eller på jobbet.

När massagen börjar börjar vi vanligtvis med lättare tryck för att värma upp dina muskler och arbetar sedan in i djupare tryck att bryta ner muskelsammanväxningar eller kallas knutar.

Vanligtvis har traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) ingen olja men vi tycker att kombinerar massagen med olja så att det är mer mer avkopplande men fortfarande läka smärtan.

Varm välkomna till Nina Beauty & Massage

Vi erbjuder olika typer av massageterapeut bland annat traditionell thaimassage, avslappningsmassage och även sportmassage. Låt oss ta hand om dig på bästa sätt från topp till tå. Våra massageterapeut har mer än 5 års erfarenhet inom friskvård och är kvalificerad massös från massageskola i Thailand. Salongen finns på Storgatan 30, Södertälje (mitt emot Tom Tits.). Varm välkomna till oss.

Senaste kommentarer